Victor Hănescu a ratat calificarea în sferturi la Roma, fiind învins de Nadal

Tenismanul Victor Hănescu, locul 39 ATP, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului Masters de la Roma, fiind învins, în turul trei, de spaniolul Rafael Nadal, favoritul numărul trei, cu scorul de 6-3, 6-2, informează site-ul oficial al competiţiei.

22 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu a ratat calificarea în sferturi la Roma, fiind învins de Nadal

Victor Hănescu (Foto) a ratat calificarea în sferturi la Roma, fiind învins de Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta a fost al patrulea meci dintre cei doi tenismeni de până acum, scorul fiind net favorabil jucătorului spaniol, care şi-a adjudecat toate partidele.

Pentru prezenţa în turul trei al competiţiei dotate cu premii în valoare de 2,750 milioane de euro, românul va primi 27.500 de euro şi 90 de puncte ATP.

În sferturi, Rafael Nadal (numărul 3 ATP) îl va întâlni pe elveţianul Stanislas Wawrinka, care a trecut, tot joi, în turul trei, cu scorul de 6-3, 6-2, de suedezul Robin Soderling, cap de serie numărul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici