Victor Hănescu, eliminat în turul doi al turneului de la Bucureşti

Jucătorul Victor Hănescu, locul 84 ATP, a fost învins, miercuri, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de francezul Gilles Simon, locul 28 ATP şi cap de serie numărul 4, în optimile de finală ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti.

87 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu, eliminat în turul doi al turneului de la Bucureşti

Victor Hanescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Câştigător al turneului bucureştean în 2007, 2008 şi 2012, Simon s-a impus după un meci care a durat puţin peste două ore.

Pentru calificarea în turul 2, românul va primi 7.405 euro şi 20 de puncte ATP.

În competiţie au mai rămas doi români, Adrian Ungur şi Marius Copil. Ei vor evolua joi, tot în turul doi.

Tot miercuri, deţinătorul trofeului, cehul Lukas Rosol, locul 43 ATP, l-a învins, cu scorul de 6-2, 6-4, pe finlandezul Jarko Nieminen, locul 54 ATP şi cap de serie numărul 8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici