Victor Piţurcă a convocat şase "stranieri" pentru meciul amical cu Belgia. La ce jucători a renunţat din lista iniţială

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, a convocat pentru partida amicală cu naţionala Belgiei şase jucători care evoluează la formaţii din străinătate dintre cei 14 nominalizaţi anterior.

246 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă a convocat şase "stranieri" pentru meciul amical cu Belgia. La ce jucători a renunţat din lista iniţială

Piţurcă a convocat şase "stranieri" pentru meciul amical cu Belgia (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Cei şase, aşteptaţi la reunirea de la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia luni, la ora 12.00, sunt Dorin Goian (Spezia Calcio), Ştefan Radu (SS Lazio), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada CF), Ciprian Marica (FC Schalke 04) şi Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu), informează site-ul oficial al Federaţiei Românde de Fotbal.

Piţurcă a renunţat la Costel Pantilimon (Manchester City FC), Paul Papp (AC Chievo), Gabriel Sebastian Tamaş (West Bromwich Albion), Răzvan Raţ-Dincă (FC Şahtior Doneţk), George Mihai Florescu (FC Arsenal Kiev), Răzvan Vasile Cociş (FC Rostov), Adrian Mutu (AC Ajaccio) şi Daniel George Niculae (Kuban Krasnodar).

Lotul definitiv va fi anunţat duminică seară, după încheierea meciului FC Viitorul Constanţa - FC Steaua Bucureşti, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Selecţionerul Victor Piţurcă va susţine luni, la ora 12.30, o conferinţă de presă în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului FRF de la Mogoşoaia, fiind urmat de unul sau de doi dintre jucătorii convocaţi. Antrenamentul programat în aceeaşi zi, la ora 17.00, va fi deschis în întregime presei. De asemenea, unul sau doi jucători vor susţine o conferinţă de presă marţi, în jurul orei 13.30-14.00, după încheierea antrenamentului închis.

Delegaţia Belgiei va sosi pe aeroportul Henri Coandă marţi, la ora 13.45, urmând să fie cazată la Hotelul Intercontinental. La Arena Naţională va avea loc, de la ora 17.30 conferinţa de presă la care vor participa doi jucători, urmaţi de selecţionerul Marc Wilmots. La ora 18.00 va începe antrenamentul oficial, deschis presei.

Naţionala României va disputa miercuri, de la ora 21.00, un meci amical în compania selecţionatei Belgiei, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici