VIDEO. Golul superb marcat de Luis Suarez în partida cu Mallorca

Luis Suarez a înscris, sâmbătă, un gol senzaţional, în partida câştigată de Barcelona în faţa celor de la Mallorca, cu scorul de 5-2.

145 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Golul superb marcat de Luis Suarez în partida cu Mallorca

Golul superb marcat de Luis Suarez în partida cu Mallorca

Jucătorii Barcelonei au reuşit să recupereze o minge şi au avut o serie superbă de pase. Când balonul a ajuns la Suarez, uruguayanul se afla întors cu spatele la poartă, însă a reuşit să lobeze balonul cu călcâiul, portarul Reina nereuşind să ajungă la minge.

 

 

 

Marcatorii Barcelonei au fost Antoine Griezmann (minutul 7), Lionel Messi (minutele 17, 41 şi 83) şi Luis Suarez (minutul 43). Pentru Mallorca, a înscris Ante Budimir (minutele 35 şi 64).

În clasamentul din La Liga, Barcelona se află pe primul loc, cu un total de 34 de puncte, iar Mallorca ocupă locul 17, cu doar 14 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici