VIDEO Jaqueline Cristian a luptat eroic şi a fost la două puncte de titlu la Linz

  • Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă vineri seara, în finala turneului de tenis de la Linz, de americanca Alison Riske (73 WTA).
  • Pentru sportiva română de 23 de ani, aflată pe locul 100 WTA, a fost prima finală într-un turneu din circuitul profesionist.
  • Ea va urca pe locul 73 în clasamentul mondial feminin.
880 afișări
Imaginea articolului VIDEO Jaqueline Cristian a luptat eroic şi a fost la două puncte de titlu la Linz

Jaqueline Cristian a luptat eroic şi a fost la două puncte de titlu la Linz

Jaqueline Cristian a pierdut finala de la Linz, disputată vineri seară, în 3 seturi: 6-2, 2-6, 5-7. Cristian, 23 de ani, a fost la două puncte de meci în faţa sportivei de 31 de ani. Partida a durat două ore şi 24 de minute.

La scorul de 5-4 şi 30-30 în setul decisiv, pe serviciul adversarei, românca s-a aflat la două puncte de succes. Cristian a beneficiat de retragerea Simonei Halep din semifinale, obţinând accesul în ultimul act fără luptă.

Cristian a încheiat finala cu 4 aşi şi 4 duble greşeli, cu doar 50% procentaj de reuşită la primul serviciu şi 56% la al doilea. Românca va primi un cec de 13.224 de euro şi 192 de puncte WTA pentru evoluţia sa la Linz.

Alison Riske (31 ani, 73 WTA), cap de serie numărul opt la Linz, care în semifinale a beneficiat de abandonul conaţionalei Danielle Collins, şi-a trecut în palmares al treilea său titlu WTA, după cele de la Tianjin (2014) şi 's-Hertogenbosch (2019), ea având alte opt finale jucate, între care una în acest an (Portoroz).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici