Vikingur, adversara echipei Petrolul în turul doi preliminar al Ligii Europa. Care sunt preţurile biletelor

Formaţia Vikingur (Insulele Feroe) a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa finlandeză Inter Turku, şi s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, fază în care va întâlni gruparea Petrolul Ploieşti, informează uefa.com. Clubul Petrolul a anunţat, joi, pe site-ul oficial, preţurile biletelor pentru meciul din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, pe care prahovenii îl vor disputa pe teren propriu.

299 afișări
Imaginea articolului Vikingur, adversara echipei Petrolul în turul doi preliminar al Ligii Europa. Care sunt preţurile biletelor

Vikingur, adversara echipei Petrolul în turul doi preliminar al Ligii Europa (Imagine: Shutterstock)

Vikingur s-a impus la Turku, în manşa secundă a primului tur preliminar, prin golul înscris de Jacobsen, în minutul 78, din penalti.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Partidele din turul doi preliminar al Ligii Europa sunt programate la 18 şi 25 iulie. Formaţia din Ploieşti joacă primul meci pe teren propriu.

Preţuri între 12 şi 60 de lei pentru meciul de acasă al Petrolului cu Vikingur

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, pe site-ul oficial, preţurile biletelor pentru meciul din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, pe care prahovenii îl vor disputa pe teren propriu, acestea fiind cuprinse între 12 lei şi 60 de lei.

Petrolul va pune în vânzare biletele începând de vineri, de la ora 10.00, la casele stadionului Ilie Oană şi prin reţeaua Eventim.

Preţurile biletelor sunt următoarele: Peluze - 12 lei; Tribuna II - 25 lei; Tribuna I - 35 lei; Tribuna 0 - 60 lei.

Petrolul a anunţat că abonamentele emise pentru sezonul 2013-2014 sunt valabile pentru jocurile din tururile preliminare ale Ligii Europa.

Formaţia Vikingur (Insulele Feroe) a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa finlandeză Inter Turku, şi s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, fază în care va întâlni gruparea Petrolul Ploieşti. Vikingur s-a impus la Turku, în manşa secundă a primului tur preliminar, prin golul înscris de Jacobsen, în minutul 78, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici