Viktor Troicki a făcut apel la TAS

Tenismanul sârb Viktor Troicki, suspendat 18 luni pentru că a refuzat un control antidoping, a făcut, marţi, apel la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS).

86 afișări
Imaginea articolului Viktor Troicki a făcut apel la TAS

Viktor Troicki (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Troicki, în vârstă de 27 de ani, a refuzat la 15 aprilie, la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo, să se supună unui control sangvin.

Tenismanul sârb, fost loc 12 ATP, va rămâne suspendat până la verdictul TAS, care ar trebui să fie dat în maxim patru luni.

Troicki a declarat, la aflarea suspendării, că este nevinovat, subliniind că această "sancţiune imensă" îl lasă fără cuvinte.

Suspendarea tenismanul sârb este valabilă până la 24 ianuarie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici