Vincenzo Montella: Ciprian Tătăruşanu va fi în continuare titular

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Vincenzo Montella, a declarat, marţi, la postul Sky, după înfrângerea din meciul cu FC Parma, scor 0-1, că portarul Ciprian Tătăruşanu va fi în continuare titular, informează La Nazione.

113 afișări
Imaginea articolului Vincenzo Montella: Ciprian Tătăruşanu va fi în continuare titular

Vincenzo Montella (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am cântărit foarte mult şi am decis că Tătăruşanu îmi oferă în acest moment mai multe garanţii decât Neto. Brazilianul nu este cu gândul aici, iar Tătăruşanu este un portar de mare calitate. A şi demonstrat acest lucru. Tătăruşanu va fi în continuare titular", a spus Montella.

Tehnicianul Fiorentinei consideră că formaţiei sale i-a lipsit luciditatea la finalizare în meciul cu Parma: "Am fost lipsiţi de noroc. Am dominat jocul, ne-am creat ocazii, dar ne-a lipsit luciditatea la finalizare. Adversarul a avut un singur şut pe poartă şi a câştigat".

Echipa AC Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu titular, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia FC Parma, ultima clasată în Serie A, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

Tătăruşanu, aflat la debutul în Serie A, a jucat tot meciul. Fostul stelist, care a fost rezervă în primele 16 etape, a beneficiat de faptul că portarul Norberto Neto nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea scadentă în vară, astfel că antrenorul Vincenzo Montella a decis să-l scoată pe brazilian din primul 11.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Costa, în minutul 11.

Fiorentina a rata un penalti în minutul 35, prin Mario Gomez, şi a evoluat în inferioritate numerică după eliminăriule lui Rodriguez '79 şi Savici '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici