Vlad Nicolae Marin a devenit jucătorul echipei Manchester City

Campioana Angliei, Manchester City, a plătit 300.000 de lire sterline (360.000 de euro) pentru transferul mijlocaşului stânga român Vlad Nicolae Marin, care până în vară a evoluat la gruparea italiană Lazio Roma.

379 afișări
Imaginea articolului Vlad Nicolae Marin a devenit jucătorul echipei Manchester City

Vlad Nicolae Marin a devenit jucătorul echipei Manchester City (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Manchester City a primit acceptul de a-l folosi pe Marin, care semnase în vară un acord valabil pentru trei sezoane, după ce a fost de acord să plătească această sumă către echipa la care este legitimat fundaşul Ştefan Radu, informează dailymail.co.uk.

În vară, Lazio Roma a acuzat pe Manchester City că l-a furat pe mijlocaşul român.

Înţelegerea nu a fost recunoscută atunci de către Premier League, dar după ce plata a fost făcută, contractul a fost înregistrat, iar Marin va putea evolua pentru echipa de tineret a campioanei Angliei. Singurul lucru care îl împiedică, pentru moment, pe Marin să evolueze pentru City este permisul de muncă.

La Manchester City este legitimat şi portarul Costel Pantilimon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici