Wawrinka, Raonic şi Lopez s-au calificat în optimi la Australian Open

Elveţianul Stan Wawrinka, favorit 4 şi deţinătorul titlului, s-a calificat în optimi la Australian Open, fază a competiţiei în care au mai acces sâmbătă şi canadianul Milos Raonic (cap de serie 8) şi spaniolii Feliciano Lopez (12) şi Guillermo García-Lopez.

82 afișări
Imaginea articolului Wawrinka, Raonic şi Lopez s-au calificat în optimi la Australian Open

Stanislas Wawrinka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stan Wawrinka l-a învins pe finlandezul Jarkko Nieminen, scor 6-4, 6-2, 6-4, iar în optimi va juca în compania lui Guillermo García-Lopez, care a trecut de canadianul Vasek Pospisil, scor 6-2, 6-4, 6-4.

Milos Raonic a trecut în turul trei de germanul Benjamin Becker, scor 6-4, 6-3, 6-3, iar în optimi îl va întâlni pe Feliciano Lopez, care a reuşit să se impună în faţa polonezului Jerzy Janowicz, scor 7-6 (8/6), 6-4, 7-6 (7/3).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici