Wenger spune că afirmaţiile lui Mourinho în privinţa sa sunt "stupide şi lipsite de respect"

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a calificat, duminică, drept "stupide şi lipsite de respect" afirmaţiile de vineri ale antrenorului formaţiei Chelsea, Jose Mourinho.

298 afișări
Imaginea articolului Wenger spune că afirmaţiile lui Mourinho în privinţa sa sunt "stupide şi lipsite de respect"

Arsene Wenger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu vreau să comentez acele afirmaţii stupide şi lipsite de respect. Nu am vorbit despre el (n.r. - despre Mourinho) în conferinţa de presă şi nu voi face asta acum. Tot ce ştiu este că e mai jenant pentru Chelsea decât pentru mine. Sincer, îmi este jenă pentru el", a spus Wenger, după calificarea echipei Arsenal în sferturile de finală ale Cupei Angliei.

Managerul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, vineri, despre Arsene Wenger că este un "specialist în eşecuri". Mourinho a dorit să-i răspundă astfel francezului, după ce acesta s-a plâns că alţi manageri din Premier League minimizează şansele echipelor lor la titlu, deoarece "se tem de eşec". "El (n.r. - Wenger) este un specialist în eşecuri. Eu nu. Aşa că are dreptate când spune că mi-e frică de eşecuri pentru că eu nu greşesc de multe ori", a spus Mourinho.

Formaţia Arsenal Londra s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei după ce a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Liverpool, în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici