Wim Fissette: Şansa de a lucra cu o jucătoare precum Simona Halep este prea mare pentru a refuza

Antrenorul belgian Wim Fissette a declarat că nu a putut refuza oferta de a o pregăti pe jucătoarea de tenis Simona Halep, considerând că este o oportunitate grozavă de a lucra cu o sportivă care se bazează mereu pe intuiţie, informează digisport.ro.

342 afișări
Imaginea articolului Wim Fissette: Şansa de a lucra cu o jucătoare precum Simona Halep este prea mare pentru a refuza

Wim Fissette (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Şansa de a lucra cu o jucătoare precum Simona este prea mare pentru a spune nu. Am ştiut că este o oportunitate grozavă de a lucra cu o jucătoare precum Simona. Sunt foarte motivat să lucrez cu ea şi voi da tot ce am mai bun", a spus Fissette (33 de ani).

Wim Fissette a afirmat că a fost impresionat de mişcarea în teren a Simonei. "Uneori zboară pe teren, ceea ce mi-a plăcut cu adevărat. Şi de asemenea, inteligenţa ei pe teren. Pentru mine, este una dintre cele mai deştepte jucătoare din circuit şi ia aproape mereu deciziile cele mai bune", a completat Fissette.

Antrenorul belgian crede că românca poate câştiga la un moment dat al carierei un turneu de Grand Slam şi spune că în acest moment stilul ei de joc e unic în circuit. "Nu văd o altă jucătoare care să evolueze ca Simona. Joacă mereu pe seama intuiţiei, simte jocul, nu este genul care îşi face un plan înainte să intre pe teren. Simte ceea ce se întâmplă la fileu şi ia deciziile corecte", a explicat Fissette.

La rândul său, Simona Halep a precizat că se înţelege bine cu noul său antrenor. "L-am văzut ieri prima dată, am început colaborarea, pe teren mă înţeleg foarte bine cu el, e un om ok, mă înţeleg bine cu el şi în afara terenului. Sper să avem rezultate bune împreună. Deocamdată nu am semnat niciun contract, săptămâna aceasta va urma decizia finală", a subliniat Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep, locul 10 WTA, a anunţat după Australian Open că va începe de la turneul de la Paris, care se defăşoară în această săptămână, o colaborare cu antrenorul belgian Wim Fissette, care le-a pregătit pe Kim Clijsters şi Sabine Lisicki.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici