Wimbledon: americanca Jessica Pegula ajunge în premieră în sferturile turneului de tenis

Tenismena Jessica Pegula din SUA a învins-o duminică pe ucraineanca Lesia Tsurenko şi a ajuns în premieră în sferturile turneului de tenis de la Wimbledon.

220 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: americanca Jessica Pegula ajunge în premieră în sferturile turneului de tenis

Wimbledon: americanca Jessica Pegula ajunge în premieră în sferturile turneului de tenis

Jessica Pegula, locul 4 mondial, a câştigat partida fără emoţii reuşind să se impună în două seturi 6-1, 6-3.

„A fost grozav... Am ieşit pe teren foarte bine, exact aşa cum am vrut şi am încercat doar să mă folosesc de acest impuls cât mai bine", a declarat Pegula într-un interviu acordat la marginea terenului, potrivit Reuters.

Pegula a devenit a cincea americancă din ultimii 25 de ani care a ajuns în sferturile de finală la toate cele patru turnee majore. În sferturile de finală de la Wimbledon, ea o va întâlni pe cehoaica Marketa Vondrousova, aflată pe poziţia 42 în clasamentul mondial al fetelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici