Wimbledon: Madison Keys a eliminat-o pe adolescenta de 16 ani şi s-a calificat în sferturi

Americanca Madison Keys a eliminat-o luni în optimile turneului de tenis de la Wimbledon pe rusoaica Mirra Andreeva, adolescenta de 16 ani care a reprezentat surpriza competiţiei.

157 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: Madison Keys a eliminat-o pe adolescenta de 16 ani şi s-a calificat în sferturi

Americanca Madison Keys a recuperat de la un set şi un break pentru a obţine calificarea în fazele superioare ale turneului. Keys s-a impus cu 3-6, 7-6(4), 6-2.

Andreeva, numărul 102 mondial, care dorea să devină cea mai tânără jucătoare care ajunge în sferturile de finală ale unui Grand Slam pe iarbă, a luptat cu curaj împotriva lui Keys, dar a fost în cele din urmă depăşită de americanca în vârstă de 28 de ani,

Victoria lui Keys îi asigură revenirea în sferturile de finală pentru prima dată din 2015.

În sferturile de finală de la Wimbledon, Keys o va înfrunta pe Aryna Sabalenka din Belarus, a doua favorită a turneului, sau pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, a 21-a favorită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici