Zoi Sadowski-Synnott a câştigat prima medalie de aur pentru Noua Zeelandă la Jocurilor de iarnă

Zoi Sadowski-Synnott din Noua Zeelandă a spus că este o „mândră kiwi” după ce a câştigat duminică aurul la proba feminină de slopestyle la Jocurile Olimpice de Iarnă la Beijing. A obţinut prima medalie de aur pentru naţiunea sa la Olimpiadele de Iarnă.

266 afișări
Imaginea articolului Zoi Sadowski-Synnott a câştigat prima medalie de aur pentru Noua Zeelandă la Jocurilor de iarnă

Sursa foto-zoisynnott, Facebook

Zoi Sadowski-Synnott din Noua Zeelandă a spus că este o „mândră kiwi” după ce a câştigat duminică aurul la proba feminină de slopestyle la Jocurile Olimpice de la Beijing, obţinând prima medalie de aur la Jocurile de iarnă, transmite Reuters.

Snowboarderii rivali au spus că ultima cursă a tinerei de 20 de ani a împins sportul la următorul nivel.

Sadowski-Synnott a înscris 92,88 la ultima ei rundă, aterizand pe spate pe un traseu provocator, asemănător cu Marele Zid Chinezesc.

Întrebată cum s-a simţit despre a făcut istorie, ea a spus că este o „mândră kiwi”.

„Sper că i-am făcut pe toţi fericiţi şi vor sărbători pentru mine”, a spus ea.

Antrenorul ei, Sean Thompson, a spus că „toată lumea va înnebuni acasă din cauza victoriei.Este uimitoare”, a spus el.

Neo-zeelandeza a bătut o mulţime de concurenţi dificili, inclusiv pe medaliata cu aur de două ori, Jamie Anderson, care a ratat podiumul.

Julia Marino din Statele Unite, care a luat argintul, a spus că Sadowski-Synnott a crescut competiţia feminină de slopestyle, renunţând la trucurile efectuate anterior doar de bărbaţi.

Australianul Tess Coady a câştigat bronzul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici