Ce trebuie să conţină dieta „antigrăsimi“?

Fructele şi legumele ne ajută să ne menţinem silueta fără prea mare efort. Medicii nutriţionişti spun că substanţele nutritive care se găsesc în aceste alimente determină metabolismul să „ardă” grăsimile, arată Gândul.

24 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să conţină dieta „antigrăsimi“?

Ce trebuie să conţină dieta „antigrăsimi“? (Imagine: Mediafax Foto)

„Alimentele care «ard» grăsimile fac parte din cel puţin două categorii: hipocalorice şi proteine”, spune medicul nutriţionist Georgiana Stan, membru al Fundaţiei Pentru Alimentaţie Sănătoasă. Alimentele hipocalorice determină organismul să consume din depozitele sale, iar proteinele sunt prelucrate consumând o cantitate mare de energie rezultată, cel mai adesea, din grăsimi.

Citeşte mai multe despre dieta antigrăsimi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici