Cum a slăbit Nicola 10 kg mergând pe role

Pentru a scăpa de kilogramele în exces cântăreaţa a ţinut un regim care-i permitea să mănânce puţin şi des. Nicola a învăţat cum să combine alimentele să-şi accelereze arderile, potrivit Gândul.

961 afișări
Imaginea articolului Cum a slăbit Nicola 10 kg mergând pe role

Cum a slăbit Nicola 10 kg mergând pe role (Imagine: www.gandul.info)

Nicola a reuşit să slăbească într-un timp relativ scurt peste 10 kilograme fără să ţină vreo o dietă draconică, pentru că - susţine ea - este conştientă de riscurile pe care o astfel de cură le presupune. "Pentru a scădea în greutate nu am apelat la bisturiu", a declarat pentru gândul artista. Aceasta mărturiseşte că a învăţat cum să combine alimentele în aşa fel încât să îşi accelereze metabolismul. "Am redus cantitatea şi am mâncat puţin şi des", spune Nicola.

Pentru a slăbi, artista nu a apelat la sfaturile unui medic nutriţionist, dar nici nu a "împrumutat" diete de la vreo prietenă. Povesteşte că nu a recurs la prafuri sau la pastile, care promit o scădere în greutate spectaculoasă. "Am ţinut şi în trecut regimuri de slăbire, care nu au fost de durată, de aceea nu sunt de acord cu dietele extreme, prafuri care înlocuiesc hrana sau cu pastile care elimină kilogramele. Am un motiv întemeiat pentru care nu agreez aceste diete - kilogramele pierdute se pun rapid la loc", precizează Nicola.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit Nicola 10 kg mergând pe role pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici