Cum să îţi măreşti sânii fără silicon

Implanturile cu silicon, tratamentele hormonale şi cremele miraculoase sunt modalităţile la care apelează femeile pentru a-şi mări bustul. Un grup de cercetători japonezi susţin că aceste metode vor fi date uitării, deoarece au constatat că celulele stem promit mărirea cu până la 4 centimetri în circumferinţa sânului.

457 afișări
Imaginea articolului Cum să îţi măreşti sânii fără silicon

Cum să îţi măreşti sânii fără silicon

Deşi studiile clinice nu s-au terminat, oamenii de ştiinţă susţin că aceasta este o metodă sigură de mărirea sânilor pe o perioadă nedeterminată. Potrivit acestora, celulele stem se absorb destul de greu de către organism, iar bustul îşi păstrează forma fermă.

Un alt avantaj al acestei metode este faptul că pacienta nu va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, ci va fi injectată cu celule stem, astfel nu va exista o perioadă de refacere a organismului după operaţie.

Implanturile de silicon pot fi respinse de către organism, sau, după o perioadă, acestea se pot deplasa şi forma sânilor să capete un aspect neplăcut.

Citeşte mai multe despre cum să îţi măreşti sânii fără silicon pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici