Cum să scapi de kilograme în doar 4 zile

Apropierea unui eveniment special dă bătăi de cap fiecăruia, mai ales dacă ai luat ceva kilograme în plus. Unde mai pui că şi frica de a nu mai intra în rochie sau costum este destul de mare. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, medic nutriţionist şi autorul cărţii "Şi noi ce mai mâncăm ... Ca să slăbim?", oferă soluţia mult căutată, propunând o "dietă"-fulger, care ţine nici mai mult nici mai puţin de patru zile.

130 afișări
Imaginea articolului Cum să scapi de kilograme în doar 4 zile

Cum să scapi de kilograme în doar 4 zile (Imagine: Publimedia)

"Astfel de acţiuni nu sunt regimuri de slăbire şi nu sunt indicate decât în situaţii speciale", spune medicul nutriţionist. Prof. dr. Mencinicopschi subliniază faptul că acest regim este rezervat doar persoanelor sănătoase, iar cele care suferă de diferite boli trebuie să ceară sfatul şi acordul medicului.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici