Injecţiile pe bază de dioxid de carbon elimină cearcănele

Noua descoperire în materie de frumuseţe este dioxidul de carbon (CO2), pe care experţii în tratamente cosmetice au început să-l folosească pentru a elimina cearcănele, potrivit Gândul.

142 afișări
Imaginea articolului Injecţiile pe bază de dioxid de carbon elimină cearcănele

Injecţiile pe bază de dioxid de carbon elimină cearcănele (Imagine: Mediafax Foto)

Mai mult, potrivit specialiştilor, injecţiile cu dioxid de carbon ajută la arderea grăsimilor inestetice şi fac să dispară cicatricele, relatează cotidianul "Daily Mail".

Citeşte mai multe despre injecţiile pe bază de dioxid de carbon pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici