O femeie din Marea Britanie mănâncă de 10 ani doar chipsuri. Ce riscuri presupune o astfel de dietă

Regimul alimentar monoton seacă organismul de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive. Anemia, tulburările de somn, distrugerea masei musculare, apariţia bolilor cardiovasculare şi a diabetului sunt doar câteva dintre efectele negative care apar în urma unei astfel de cure, avertizează nutriţioniştii.

109 afișări
Imaginea articolului O femeie din Marea Britanie mănâncă de 10 ani doar chipsuri. Ce riscuri presupune o astfel de dietă

O femeie din Marea Britanie mănâncă de 10 ani doar chipsuri. Ce riscuri presupune o astfel de dietă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru Debbie Taylor, o britanică de 30 de ani, chipsurile reprezintă singura sursă de hrană, informează site-ul mirror.co.uk. Femeia susţine că de 10 ani mănâncă la micul dejun, la prânz şi la cină doar chipsuri cu aromă de carne de vită. Deşi atât membrii familiei, cât şi prietenii apropiaţi au sfătuit-o să renunţe la acest tip de alimentaţie, Debbie Taylor susţine că nu poate mânca nimic altceva. Pentru că a fost marginalizată în copilărie deoarece era obeză, britanica a ajuns ca de la 14 până la 17 ani să sufere de bulimie. Pentru a trece de această problemă, femeia a adoptat o dietă monotonă. Astfel că la 19 ani mânca doar alune.

Citeşte mai multe despre dieta cu chipsuri pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici