STUDIU: Bărbaţii încep să semene cu taţii lor la vârsta de 38 de ani

Bărbaţii încep să semene cu taţii lor în jurul vârstei de 38 de ani, se arată într-un studiu britanic publicat joi, care a evidenţiat 30 de semne prevestitoare ale faptului că, în jurul acestei vârste, bărbaţii încep să îmbătrânească.

911 afișări
Imaginea articolului STUDIU: Bărbaţii încep să semene cu taţii lor la vârsta de 38 de ani

STUDIU: Bărbaţii încep să semene cu taţii lor la vârsta de 38 de ani (Imagine: Shutterstock)

Pe primele locuri ale indicatorilor bătrâneţii, prezentaţi în urma unui sondaj efectuat de postul de televiziune Gold, bazat pe mărturiile a 2.000 de femei şi bărbaţi implicaţi într-o relaţie de cuplu, se află faptul de a adormi în faţa televizorului şi faptul de a avea propriul scaun sau fotoliu, pe care nimeni nu are dreptul să se aşeze.

Printre semnele clare de îmbătrânire se mai numără obsesia economisirii şi faptul de a dansa "ca un tată de familie", glumele răsuflate care nu amuză pe nimeni, precum şi impresia că tinerii vorbesc altă limbă şi că toată muzica modernă "sună la fel".

Când bărbaţii devin din ce în ce mai pasionaţi de grădinărit, petrecându-şi weekendul acasă, pentru a tunde gazonul, atunci încep să semene cu taţii lor, au constatat autorii studiului.

"Viitorul se anunţă luminos pentru bărbaţi: ei dorm mai mult, au propriul fotoliu, dansează fără să le pese ce cred ceilalţi şi cred că sunt teribil de amuzanţi: se pare că, la 38 de ani, bărbaţii încetează să mai fie inhibaţi", a declarat Steve North, managerul general al postului de televiziune Gold.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici