Dragnea, despre Iohannis: Şi schiatul cred că e fake news. Acolo trebuie să faci ceva eforturi/ Discursurile celor de dreapta sunt xenofobe. Se apropie de nazism

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat vineri, la Dâmboviţa, pe Klaus Iohannis, spunând că probabil şi pozele de la schi cu şeful statului sunt fake news, deoarece sportul presupune un efort, iar preşedintele mai mult doarme.

659 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre Iohannis: Şi schiatul cred că e fake news. Acolo trebuie să faci ceva eforturi/ Discursurile celor de dreapta sunt xenofobe. Se apropie de nazism

Dragnea, despre Iohannis: Şi schiatul cred că e fake news. Acolo trebuie să faci ceva eforturi/ Discursurile celor de dreapta sunt xenofobe. Se apropie de nazism

"Dl Iohannis. La ora asta cred că doarme. E ora două, a mâncat, doarme. Nici cu schiul cu e. S-ar putea să fie fake news. La schi trebuie să faci ceva eforturi?

Ce suflet poţi să ai să întârzii bugetul de stat şi copiii să nu poate beneficia de mărirea alocaţiilor de la 1 martie. Cât de crud poţi să fii? Şi ai lui. Vii şi spui că vrei mărirea alocaţiilor şi apoi nu votezi. Ei stau în Europa în poziţia ghiocelului. Să nu care cumva să supere pe cineva", a declarat Liviu Dragnea, la Dâmboviţa.

Liderul PSD i-a reproşat vineri şefului statului amânarea promulgării bugetului.

"Sigur prima data când s-a aprobat bugetul de stat, nu acum, prima oară, că leneşul ăla de la Cotroceni ce mai face când se trezeşte? Spune hai să le blochez bugetul. Tot ce se construieşte în toate satele din România în cele peste 3.000 de localităţi să se oprească", a declarat Dragnea.

„Discursurile celor de dreapta sunt xenofobe. Se apropie de nazism”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, că politicienii de dreapta au discursuri xenofobe care se apropie de nazism şi că şeful statului Klaus Iohannis, Opoziţia vor să preia puterea pentru "sărăcirea românilor".

„Sunt rău pentru că vreau asta. Trebuie să fiu împuşcat, dus la puşcărie. Nu am de gând să cedez un milimetru. Indiferent ce mi se întâmplă, vreau să mi se întâmple în picioare”, a afirmat, vineri, Liviu Dragnea.

El susţine, referitor la plecările din PSD, că partidul se poate doar curăţa după acestea, nefiind un alt partid cu „o asemenea forţă, dragoste de ţară”. Dragnea caracterizează discursurile dreptei ca fiind xenofobe, rasiste, aceştia niciodată producând creştere economică.

“Poate PSD doar se curăţă. Nu cred că există în alt partid o asemenea forţă, dragoste de ţară. Uitaţi-vă la discursurile celor de dreapta. Sunt discursuri xenofobe care se apropie de nazism. Dacă România o să fie preluată de coaliţia pentru sărăcirea românilor, cu Iohannis, Cioloş, PNL, Ponta şi alţi securişti. Niciodată dreapta nu a propus creştere economică în România”, a conchis liderul social-democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici