Femeie, arestată pe aeroportul Heathrow din Londra, suspectată că ar fi pregătit un atac terorist

O persoană de sex feminin în vârstă de 21 de ani a fost arestată pe aeroportul londonez Heathrow, sub suspiciunea că ar fi pregătit atacuri teroriste, conform poliţiei, citate de The Independent.

1300 afișări
Imaginea articolului Femeie, arestată pe aeroportul Heathrow din Londra, suspectată că ar fi pregătit un atac terorist

Femeie, arestată pe aeroportul Heathrow din Londra, suspectată că ar fi pregătit un atac terorist

Femeia, ce locuia în nordul capitalei, a fost arestată după ce a coborât dintr-o aeronavă ce a aterizat din Istanbul, Turcia.

Aceasta este deţinută în sediul unei secţii de poliţie din sudul Londrei.

În luna mai, poliţia londoneză a arestat un bărbat din acelaşi aeroport, fiind suspectat de asemenea de infracţiuni teroriste.

El decolase tot dintr-un zbor ce aterizase din oraşul turc, Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici