HOROSCOP, 21 AUGUST 2020 Gemenii şi Balanţele, în atenţia tuturor. Vezi cum se descurcă zodiile de Pământ

Astrele ne asigură o tranziţie favorabilă către weekend prin două aspecte armonioase de trigon lansate de Luna din Fecioară la Pluto şi Saturn retrograde din Capricorn. Aşadar, dacă prima parte a zilei avantajează zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), cea de-a doua, în care Luna intră în Balanţă, pune semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) pe primul plan. S-ar părea că ele se vor distra cel mai bine în acest weekend.

6976 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 21 AUGUST 2020 Gemenii şi Balanţele, în atenţia tuturor. Vezi cum se descurcă zodiile de Pământ

HOROSCOP, 21 AUGUST 2020 Gemenii şi Balanţele, în atenţia tuturor. Vezi cum se descurcă zodiile de Pământ

HOROSCOP BERBEC, 21 AUGUST

Cu toate că este vineri, nivelul tău de productivitate se ridică la cote foarte ridicate. Iată aşadar un prilej bun să te achiţi azi nu doar de treburile de pe agenda zilei, ci şi de sarcinile care au rămas restante de peste săptămână, din zilele în care nu te-ai putut motiva prea bine. Dup-amiază, Luna intră în casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce îţi oferă o ocazie bună să te gândeşti cum îţi petreci seara cu partenerul. Dacă vă permite amândurora programul, căutaţi să faceţi altceva decât activităţile voastre obişnuite de vineri seara. O ieşire v-ar prinde bine.

HOROSCOP TAUR, 21 AUGUST

Nativii(ele) aflaţi(te) în concediu se vor bucura cel mai mult de influenţa aspectelor astrale perfectate azi. Aceasta se datorează faptului că ele favorizează călătoriile sau experienţele inedite în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Dacă lucrezi însă, nu îţi face griji pentru că Luna va avea grijă de tine de la prânz încolo. Prin trecerea sa în casa muncii, îţi asigură un climat prielnic finalizării ultimelor sarcini de pe agenda acestei săptămâni. În plus, îţi oferă un binemeritat imbold de energie, care promite să te ţină tot weekend-ul. Tot ceea ce trebuie să faci este să te şi odihneşti.

HOROSCOP GEMENI, 21 AUGUST

Familia de origine şi cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu constituie astăzi priorităţile tale. În prima parte a zilei, ţi se solicită ajutorul de o rudă, fie într-o chestiune de familie, fie cu un sfat sau o vorbă bună. Cu toate că treci printr-o perioadă mai ciudată în acest sector, simţi că lucrurile intră încetul cu încetul pe făgaşul normal. La orele prânzului, Luna ajunge în casa iubirii şi a copiilor, semn că seara de vineri trebuie să fie despre ei. Întreabă-i ce le-ar plăcea să faceţi, iar dacă nu au nicio idee, permite-ţi să fii spontan(ă) de data asta.

HOROSCOP RAC, 21 AUGUST

Astăzi eşti într-o dispoziţie comunicativ(ă) şi simţi nevoia să te vezi cu lume, să schimbi impresii din concediu dacă aţi fost deja plecaţi ori să-i întrebi pe ceilalţi care s-au întors cum au făcut faţă acestei perioade atipice pentru vacanţe. La serviciu, tot interacţiunile cu ceilalţi constituie un centru de interes, iar dacă te aşteaptă negocieri sau întâlniri importante, este foarte posibil să se finalizeze în favoarea ta. La amiază, Luna progresează în casa familiei, prilej numai bun să te angajezi în nişte discuţii şi cu ei. Cu siguranţă s-au întâmplat multe care merită povestite în zilele care au trecut.

HOROSCOP LEU, 21 AUGUST

Cu toate că este final de săptămână, sfatul astrelor este acela de a trage tare. Nu lăsa pe săptămâna viitoare ce poţi termina astăzi la serviciu, mai ales dacă devii eligibil(ă) pentru un plus la salariu dacă predai un proiect mai repede. Merită să te ţii de program şi dacă suplimentele financiare nu vin de la serviciu, ci din unele activităţi (extra)profesionale de care te ocupi în timpul liber. Aşadar, nu te deda procrastinării. În a doua parte a acestei zile, Luna soseşte în casa comunicării, ceea ce îţi trezeşte pofta de şuete cu prietenii sau cu rudele tale apropiate.

HOROSCOP FECIOARĂ, 21 AUGUST

În prima jumătate a acestei zile, pari a fi într-o dispoziţie extrem de bună. În cazul unor nativi(e), acesta poate fi efectul unor momente plăcute în compania celor dragi, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(te), ei(le) sunt cei care îi molipsesc pe membrii familiei cu veselie şi optimism. Iată aşadar o ocazie bună să faceţi ceva împreună, să vă găsiţi timp pentru hobby-urile comune. Dar cum Luna intră în casa banilor după-amiază, recomandarea astrelor este aceea de a nu cheltui prea mult azi. Rişti să te laşi dus(ă) de val şi rămâi în pană de resurse zilele viitoare.

HOROSCOP BALANŢĂ, 21 AUGUST

În prima parte a acestei zile, nu pari să ai chef de prea multă agitaţie. Preferi mai degrabă compania celor dragi sau a unei cărţi bune, asta în cazul în care nu trebuie să mergi la serviciu. Chiar dacă lucrezi azi însă, eşti cu mintea tot la treburile de acasă şi nu este exclus să te ocupi de la distanţă de ele, în pauzele de la muncă. După-amiază, Luna trece însă în semnul naşterii tale, semn că îţi vine cheful de ieşit. În plus, ai mai mult chef de povestit şi nu mai eşti chiar aşa selectiv(ă) în privinţa companiei.

HOROSCOP SCORPION, 21 AUGUST

Eşti într-o formă excelentă în această dimineaţă. Te animă poate o discuţie cu un prieten, o întâlnire, o idee sau un proiect avut deja pe rol sau care este pe cale să fie implementat. S-ar putea chiar să ai întâlniri în această privinţă azi ori să cunoşti persoane cu care ai putea ajunge să colaborezi. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că nu mai ai chiar atât de mult chef de socializat. Preferi mai degrabă o seară liniştită, în care să te uiţi la un film.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 21 AUGUST

Cu toate că este vineri, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor. În cazul celor mai norocoşi(ase), viramentul se face chiar astăzi, iar dacă nu, cu siguranţă îl vei primi cât de curând. Oricum, cert este că îţi permiţi să depăşeşti puţin pragul de cheltuieli impus pe azi. Profită aşadar de acest context pentru a ieşi diseară cu prietenii. Te susţine în acest sens şi Luna, care intră în casa aferentă din harta ta solară. Prin intermediul ei, te vei bucura de o atmosferă numai bună de povestit şi de un şpriţ sau două.

HOROSCOP CAPRICORN, 21 AUGUST

Se vede că vine weekend-ul (sau poate chiar concediul) din tonusul pe care îl ai în această dimineaţă. Ţi se face dor de ducă şi poate chiar organizezi o ieşire din jungla urbană, asta dacă nu ţi-ai făcut deja planuri pentru o vacanţă. Într-un fel sau altul însă, ajungi în lumina reflectoarelor astăzi graţie Lunii care poposeşte în casa carierei şi a statusului social. Sau poate se întâmplă ceva la serviciu care te pune în evidenţă. În orice caz, cert este că îţi merge bine pe toate planurile şi nu neglijezi nimic din ceea ce ar trebui să faci azi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 21 AUGUST

Pare că zilele care tocmai au trecut şi-au pus destul de mult amprenta pe starea ta de spirit. Nu se poate spune că eşti într-o dispoziţie proastă, ci doar că eşti obosit(ă) şi abia aştepţi să scapi şi de această zi lucrătoare. Sau poate eşti deja în concediu, dar te-a obosit cam tare drumul. Şi că veni vorba de vacanţă, Luna intră dup-amiază în casa călătoriilor, ceea ce înseamnă că spre seară intri într-o atmosferă propice de weekend ori concediu. Ai chef să te plimbi, să vezi locuri noi, să guşti puţin - la propriu şi la figurat - din specificul locului.

HOROSCOP PEŞTI, 21 AUGUST

În această dimineaţă, ai parte de progrese vizibile în privinţa proiectelor de care te ocupi, dar şi a relaţiilor profesionale în care eşti angrenat(ă). Este un timp bun să îţi dai întâlniri, să discuţi strategii, să vă gândiţi cum distribuiţi bugetul şi care sunt veniturile care v-ar reveni dacă lucrurile merg bine. În aces sens, vă ajută şi Luna, care de dup-amiază încolo tranzitează casa relaţiilor şi a banilor. Iar dacă te pregăteşti să mergi în concediu cu familia/ partenerul şi prietenii, puneţi astăzi la punct ultimele detalii legate de itinerariu sau de cheltuielile vacanţei pe care v-aţi programat-o împreună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici