HOROSCOP 28 iunie. Unele zodii fac eforturi azi, dar fără rezultate. Vezi care este motivul

Săptămâna începe pe fundalul unui tranzit în gol al Lunii prin Peşti, ceea ce înseamnă că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) ar trebui să se ferească de acţiuni ori declaraţii cu urmări pe termen lung.

19202 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 iunie. Unele zodii fac eforturi azi, dar fără rezultate. Vezi care este motivul

HOROSCOP 28 iunie. Unele zodii fac eforturi azi, dar fără rezultate. Vezi care este motivul

HOROSCOP 28 iunie Berbec

Luna intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care începutul de săptămână s-ar putea să te surprindă gândindu-te la trecut sau, cel puţin, într-o pasă meditativă. Îţi fuge mintea, poate, la trecut, la situaţii şi persoane care fac mai mult sau mai puţin parte din peisajul actual. Eşti într-o dispoziţie relativ bună, dar cel mai probabil, nu te simţi în largul tău. Ai nevoie însă şi de zile ca acestea pentru odihnă mentală şi refacere emoţională, dar şi pentru a fi mai atent(ă) la mesajele pe care ţi le trimite vocea interioară, la ce-ţi spune intuiţia.

 

HOROSCOP 28 iunie Taur

Luna ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, deci nici nu este de mirare că, la început de săptămână, te gândeşti la viitor, la obiectivele pe care le urmăreşti în această perioadă şi la persoanele cu care ai pornit pe drumul în direcţia lor. Este un bun prilej acesta pentru discuţii cu privire la strategii şi idei de materializare a unor viziuni pe care le împărtăşiţi. Prietenii îţi sunt şi ei aproape, dacă nu ca membrii într-o echipă de proiect, măcar cu sfaturi sau chiar cu sprijin material în momentele grele.

 

HOROSCOP 28 iunie Gemeni

Cu Luna în casa carierei la început de săptămână, te ambiţionezi să dai dovadă de un randament ridicat încă de luni. Ai nişte scopuri clare pe termen mai scurt şi mai lung, iar pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti, este important să tragi tare în această perioadă. Şefii te văd cu ochi buni, ba chiar te promovează, te ajută să ieşi la rampă şi să obţii vizibilitatea pe care ţi-o doreşti. Aşadar, este important să tragi tare, să dai dovadă de diplomaţie şi profesionalism în zilele care urmează. Ai şansa de a vedea nişte rezultate impresionante cât de curând.

 

HOROSCOP 28 iunie Rac

Luna în casa călătoriilor de la începutul acestei săptămâni te duce cu gândul la vacanţă, la concediu. Dacă l-ai luat deja şi te pregăteşti să pleci undeva, fii sigur(ă) că astrele se vor îngriji să ai parte de nişte zile de relaxare şi odihnă aşa cum se cuvin. Pentru nativii(ele) acestui semn pe care îi aşteaptă azi ori mâine un examen, o înfăţişare la tribunal sau nişte drumuri la instituţiile publice, se întrevăd progrese la orizont şi mari şanse de reuşită. Toate acestea îţi arată că ai cântărit bine situaţiile care te-au adus aici, că nu ţi-ai asumat riscuri inutile.

 

HOROSCOP 28 iunie Leu

Luna ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care începutul de săptămână, în cazul tău, s-ar putea să vină cu nişte negocieri în vederea unui parteneriat sau a unei colaborări. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre dezbateri cu partenerul cu privire la oportunitatea de a realiza nişte investiţii în doi, cu ajutorul bugetului comun. Oricare ar fi situaţia, este important să se ajungă la un compromis, să nu se încerce ca unul dintre voi să-şi impună punctul de vedere agresiv în faţa celuilalt, fără a-i lua opinia-n calcul.

 

HOROSCOP 28 iunie Fecioară

Luna poposeşte azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că atenţia ta ar trebui să se îndrepte azi în planul vieţii de cuplu şi la nivel profesional, în relaţia cu colegii de muncă. Cele mai mari progrese în proiectele de la serviciu sau din sfera personală se fac cu ajutorul lor, astfel că trebuie să comunici deschis cu ei în legătură cu dorinţele şi nevoile tale, despre cum aţi putea să faceţi progrese în direcţia binelui comun. În felul acesta, veţi face o echipă care va fi redutabilă în calea oricărui obstacol cu care riscaţi să vă întâlniţi.

 

HOROSCOP 28 iunie Balanţă

Luna ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar. Cu alte cuvinte, ai multă energia la început de săptămână, mai multă decât de obicei, dar şi un randament de invidiat. Tentaţia ar putea fi aceea de a trage foarte mult de tine astăzi, de a te ocupa de treburi restante, dar şi de sarcini de care, altfel, te-ai fi ocupat mâine sau săptămâna viitoare. Mai degrabă, fă ceea ce ţi-ai propus să duci la bun sfârşit astăzi şi apoi concentrează-te pe tine şi pe nevoile organismului tău. Ieşi la o plimbare, înoată, plimbă-te cu bicicleta puţin.

 

HOROSCOP 28 iunie Scorpion

Luna poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. La o primă vedere, ar părea că acest tranzit ţine doar cu nativii(ele) acestui semn care se află în concediu, care îşi permit să petreacă tot timpul liber pe care îl au la dispoziţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Pe de altă parte, tot acest amplasament al Lunii li se potriveşte mănuşă şi celor care trag tare acum înainte de vacanţă. Poate că au pregătit cei dragi ceva special după programul de la serviciu sau odată eliberaţi de treburi, vin ei(le) cu o propunere.

 

HOROSCOP 28 iunie Săgetător

Luna intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, iar rolul ei în aceste zile este să îţi transmită faptul că trebuie să te concentrezi mai mult pe viaţa de familie şi pe treburile din gospodărie. Ce-i drept, ai fost destul de ocupat(ă) în ultima perioadă, dar dacă cei dragi ţi-au cerut să faci ceva prin casă, poate ar fi mai bine să te conformezi. În rest, atmosfera din cămin este liniştită şi chiar găseşti o disponibilitate mare într-una dintre rude să te asculte vorbind despre ce ţi se întâmplă acum la serviciu sau într-un alt sector mai solicitant.

 

HOROSCOP 28 iunie Capricorn

Luna îşi face azi intrarea în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că vei face faţă cu brio oricărui context conversaţional în care intri astăzi. Fie că vorbeşti cu şefii, cu prietenii sau cu familiei, reuşeşti în orice situaţie să te impui într-un mod care nu te face să pari condescendent(ă) sau prea insistent(ă) în a-i convinge că punctul tău de vedere este cel mai bun. Este, aşadar, o zi propice negocierilor, fie ele propriu-zise, în cadrul şedinţelor sau interviurilor, sau de zi cu zi, în familia, cu privire la proiecte în comun care vă implică pe voi toţi.

 

HOROSCOP 28 iunie Vărsător

Luna ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, iar odată cu ea, încep să apară şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Este un moment bun aşadar să te apleci asupra planurilor tale financiare pe termen mai lung sau mai scurt, să ai o evidenţă mai clară a bugetului tău, a puterii de vânzare şi cumpărare pe care o ai. S-ar putea chiar să-ţi permiţi un mic răsfăţ astăzi, ceva ce ai tot amânat o bună perioadă de timp, de când nu stăteai bine cu banii.

 

HOROSCOP 28 iunie Peşti

Luna ajunge azi în semnul naşterii tale, semn că te numeri printre nativii(ele) care se bucură azi de un nivel crescut de energie. Eşti într-o formă bună, ai încredere în tine însuţi(ăţi), iar rezultatele nu întârzie să apară, căci reuşeşti să atragi atenţia în mod pozitiv, să îţi impui punctul de vedere într-o manieră care denotă profesionalism şi diplomaţie. S-ar putea să te remarci şi pe alte planuri, să simţi că îţi dau târcoale admiratori(oare). Fie că dai curs la ceva sau nu, cert este că îţi prinde bine să te simţi admirat(ă) şi dorit(ă), că ţi se recunosc meritele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici