INCENDIU la un hotel situat pe malul barajului Vidraru: Focul, izbucnit la mansardă, s-a extins. O angajată, intoxicată cu fum - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru, din judeţul Argeş. Focul s-a extins pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, zece echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului, o angajată a unităţii hoteliere fiind dusă la spital după ce s-a intoxicat cu fum.

6287 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la un hotel situat pe malul barajului Vidraru: Focul, izbucnit la mansardă, s-a extins. O angajată, intoxicată cu fum - VIDEO

INCENDIU la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru, din judeţul Argeş (Imagine: Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la peste patru ore de la izbucnirea incendiului de la hotelul Posada, situat pe malul lacului Vidraru, flăcările ard pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi la mansarda din lemn şi la acoperişul construcţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Zeci de pompieri intervin cu zece autospeciale cu apă şi spumă, un camion cu motopompe, două autoscări şi o ambulanţă SMURD, însă acţiunea de stingere a incendiului este una dificilă, pe de o parte din cauza zonei greu accesibile, iar pe de altă parte din cauza lipsei sursei de apă, au declarat sursele citate.

În timpul intervenţiei, paramedicii de la SMURD au preluat şi au transportat la spital o angajată a hotelului, în vârstă de 27 de ani, care s-a intoxicat cu fum.

Nicio altă persoană nu a fost rănită.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Hotelul Posada, situat pe Transfăgărăşan, pe malul lacului Vidraru, la aproximativ 200 de metri de lacul de acumulare, a fost deschis în anul 2010. Construcţia are mai multe etaje şi include peste 50 de camere, cu peste 110 locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici