Mario Camora, primul străin la naţionala României

  • România joacă barajul de calificare la EURO cu Islanda pe 8 octombrie
  • Camora a devenit cetăţean român pe 2 septembrie
  • Portughezul a fost transferat de CFR Cluj de la Naval pe 24 mai 2011
445 afișări
Imaginea articolului Mario Camora, primul străin la naţionala României

Camora, primul străin la naţionala României

Mario Camora, fundaşul portughez al lui CFR Cluj, ar putea deveni, în meciul de baraj cu Islanda, primul jucător naturalizat din istoria naţionalei României.

La 33 de ani, Camora visează să joace titular la Rejkjavik şi să ducă România mai departe în drumul calificării la EURO.

A luat cetăţenia română în urmă cu o lună, dar Mirel Rădoi n-a stat mult pe gânduri. 

Portughezul este om de bază la CFR şi l-a impresionat pe selecţionerul României de la transferul care l-a adus în Liga I, în 2011.

Camora a îmbrăcat tricoul naţionalei, deocamdată, doar pentru un interviu, dar se simte deja cu totul român.

 „E foarte important, e cel mai important pentru mine. Este primul la echipa naţională. Am un lucru pe care eu rămân impresionat de poporul român. Noi aici, unde mergem, ne descurcăm foarte bine.”

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici