Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

179 afișări

Noul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, preia mandatul de la Dacian Cioloş. Iohannis: E paradoxal că acest Guvern, cu un mandat foarte limitat, trebuie să se lupte cu probleme vechi - FOTO, VIDEO

Noul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a depus vineri jurământul la Palatul Cotroceni. Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Vlad Voiculescu, că, prin preluarea ''cu mult curaj'' a acestui portofoliu, are şansa să corecteze problemele sistemice din domeniu.

Plăţile pe programul POSDRU, deblocate de Comisia Europeană

Comisia Europeană (CE) a deblocat rambursările pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU 2007-2013), în valoare de 167 milioane de euro, pentru care termenul de plată a fost întrerupt în luna februarie 2016.

Grevă de avertisment pe Aeroportul Otopeni

Angajaţii companiei Globe Ground România, cea care se ocupă de gestionarea bagajelor si de pregătirea avioanelor înainte de zbor, au fost vineri în grevă de avertisment, timp de două ore, după ce negocierile cu conducerea companiei au eşuat.

Contribuabilii trebuie să declare veniturile obţinute în străinătate până la 25 mai. Vezi chestionarul

Cetăţenii români cu domiciliu în România care au realizat venituri din străinătate în 2015, , trebuie să completeze şi să depună Declaraţia 201 privind veniturile realizate din străinătate până în 25 mai 2016.

Video Zeci de copii şi femei, salvaţi din apele Mării Egee de poliţiştii de frontieră români - VIDEO

Poliţiştii de frontieră români, aflaţi în Grecia, au desfăşurat alte două operaţiuni în cadrul cărora au salvat 98 de persoane, printre care şi 21 de copii, cel mai mic având numai câteva luni, care se aflau în pericol de înec în apele Mării Egee, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici