Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

161 afișări

Fosta soţie a lui Dan Condrea: Cu siguranţă a fost ofiţer SIE, deci în permanenţă a fost filat - VIDEO

Fosta soţie a lui Dan Condrea a declarat joi dimineaţă după audierea sa la Tribunalul Bucureşti, unde a cerut instituirea de urgenţă a unui ordin judecătoresc pentru protecţia copilului pe care îl are cu patronul Hexi Pharma, că fostul şoţ era cu siguranţă ofiţer SIE şi a fost filat de SIE şi CIA.

Referendumul local nu va putea avea loc simultan cu alegerile locale, a decis CCR

Curtea Constituţională a României a decis, joi, că OUG a Cabinetului Cioloş care permitea organizarea de referendumuri locale simultan cu alegerile locale este neconstituţională, admiţând astfel contestaţia Avocatului Poporului.

Hackerul român Guccifer a pledat vinovat în SUA şi riscă până la şapte ani de închisoare

Hackerul român Guccifer a pledat vinovat miercuri în faţa unei curţi federale din SUA la acuzaţiile privind spargerea conturilor de email a numeroase personalităţi americane, inclusiv membri ai familiei Bush şi Hillary Clinton, şi furt de identitate, riscând să primească până la 7 ani de închisoare.

Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie

Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după doar 15 luni de căsnicie, actriţa depunânând cererea de divorţ luni, în care a invocat "diferenţe ireconciliabile", potrivit site-ului dedicat celebrităţilor TMZ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici