Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

162 afișări

Cod roşu de inundaţii

Administraţia Bazinală de Apă Banat a anunţat, miercuri dimineaţa, cod roşu de inundaţii pe Bârzava, pompierii lucrând pentru supraînălţarea şi consolidarea digurilor din mai multe localităţi aflate pe cursul acestui râu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

MAE: 40 români au fost cazaţi la hotelurile din apropierea aeroportului din Istanbul

Unui număr de 40 de români le-a fost facilitată cazarea la hotelurile din apropierea Aeroportului Internaţional Atatürk din Istanbul, făcându-se eforturi pentru identificarea unor soluţii cât mai rapide pentru repatrierea persoanelor ale căror zboruri au fost anulate, anunţă MAE.

Sindicatele din Educaţie, elevii şi studenţii cer demisia ministrului Bostan

Sindicatele profesorilor, reprezentanţii elevilor şi reprezentanţii studenţilor cer demisia ministrului Comunicaţiilor, Marius Bostan, care a declarat că învăţământul nu ar trebui să mai fie gratuit.

Deputatul Sebastian Ghiţă, trimis în judecată pentru opt infracţiuni

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost trimis miercuri în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de două infracţiuni de dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani, şantaj, două infracţiuni de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii şi conducerea unei maşini fără permis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici