Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

231 afișări

Victor Ponta rămâne fără titlul de doctor; contestaţia fostului premier, respinsă de CNATDCU

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare a respins contestaţia lui Victor Ponta la decizia consiliului de retragere a titlului de doctor, urmând ca hotărârea să ajungă la ministrul Educaţiei pentru a fi semnată.

Armament din ţări est-europene, inclusiv din România, exportat în Siria

Ţări est-europene, inclusiv România, au aprobat vânzări de armament de peste un miliard de euro, în ultimii patru ani, spre ţări din Orientul Mijlociu care alimentează cu arme grupări implicate în războiul civil din Siria, inclusiv reţeaua SI, arată un raport elaborat de organizaţiile BIRN şi OCCRP.

Guvern: 21 de noi medicamente intră pe listele acordate compensat şi gratuit

Un număr de 21 de noi denumiri comune internaţionale intră pe listele medicamentelor compensate şi gratuite de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, în sistemul public de sănătate, 12 dintre acestea fiind precrise prin Programul naţional de oncologie.

Al doilea pirotehnist din clubul Colectiv a fost pus sub control judiciar - VIDEO

Al doilea specialist care a pus materialele pirotehnice în clubul Colectiv, rănit în urma incendiului, a fost pus miercuri sub control judiciar pentru 60 de zile, măsura fiind dispusă de procurorii Parchetului General în dosarul în care este urmărit penal, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Acesta a fost audiat, miercuri dimineaţa, la Parchetul General.

Negocieri eşuate la Ministerul Sănătăţii pe tema gărzilor suplimentare. Medic: Muncim peste limita umană cu putinţă şi riscăm să facem greşeli

Reprezentanţii Federaţiei Sindicale Hipocrat au discutat miercuri cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în privinţa gărzilor suplimentare din spitale, care de la 1 august ar trebui să fie realizate în baza unui contract, însă în urma negocierilor nu s-a ajuns la nicio concluzie.

Cioloş: ordonanţa de urgenţă privind votul în diaspora, în dezbatere publică pînă la mijlocul lunii august

Premierul Dacian Cioloş a declarat miercuri că îşi propune ca ordonanţa de urgenţă privind votul în diaspora să fie pusă în consultare publică până la sfârşitul lunii august, aceasta urmând să corecteze deficienţele legii actuale care pot duce la restricţii mai mari decât în anii trecuţi.

 Alertă falsă la aeroportul Cointrin din Geneva, în urma unui apel telefonic anonim

Poliţia din Geneva a efectuat miercuri o serie de controale în jurul aeroportului Cointrin, după ce a primit o informaţie cu privire la o posbililă ameninţare, relatează Reuters online. Autorităţile au anunţat că alerta de la aeroportul din Geneva a fost declanşată de o alarmă falsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici