Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

157 afișări

BACALAUREAT 2016: Peste 42.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru sesiunea de toamnă a examenului

42.261 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru susţinerea examenului naţional de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2016, potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

În caz de seism puternic, 75% din locuitorii ţării ar fi afectaţi. IGSU recunoaşte lipsa dotărilor

În cazul unui cutremur puternic în România, trei sferturi dintre locuitorii ţării ar fi afectaţi, infrastructura fiind în multe zone una “critică ”, iar dotările cu echipamente pentru misiuni de salvare-căutare în caz de cutremur fiind slabe sau absente, se arată în proiectul de consolidare a IGSU.

Marian Drăgulescu a ratat dramatic medalia de bronz la sărituri. A avut aceeaşi medie a săriturilor cu cea a ocupantului locului 3, Kenzo Shirai

Gimnastul român Marian Drăgulescu a încheiat finala de la sărituri pe locul al patrulea, luni, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Drăgulescu a pierdut la departajare medalia de bronz, în condiţiile în care a avut acelaşi punctaj ca sportivul clasat pe trei, dar o execuţie mai slabă.

Jocurile Olimpice de la Rio: Locul 7 pentru gimnasta Cătălina Ponor în finala de la bârnă

Gimnasta română Cătălina Ponor s-a clasat pe locul 7 în finala de la bârnă, desfăşurată luni în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia. Medalia de aur a fost câştigată de către olandeza Sanne Wevers. România rămâne fără medalii olimpice la gimnastică după 44 de ani.

Alianţa Noastră şi PNŢCD, protocol pentru parlamentare. Ţărăniştii vor candida pe listele Alianţei

Alianţa Noastră şi PNŢCD au semnat luni un protocol de colaborare pentru alegerile parlamentare prin care ţărăniştii se vor regăsi pe listele partidului lansat săptămâna trecută de Marian Munteanu.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici