Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

204 afișări

BREAKING NEWS: Doi români au murit în cutremurul devastator din Italia. Alţi patru se află printre răniţi şi opt sunt daţi dispăruţi/ Bilanţul victimelor a ajuns la 247 de morţi

Încă un cetăţean român a murit în urma cutremurului din Italia, iar alţi doi cetăţeni au fost identificaţi printre răniţi, bilanţul ajungând la doi morţi şi patru răniţi care se află în spitale, informează MAE.

Cutremur devastator în Italia, de 6,2 grade, urmat de alte două seisme. UPDATE: Bilanţul a crescut la 247 de morţi - GALERIE FOTO/VIDEO

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc la 03.36 ora locală (04.36 ora României), în Italia, potrivit BBC. Cel puţin 247 de morţi şi sute de persoane dispărute, până în acest moment.

BACALAUREAT de toamnă 2016: Prezenţa la proba obligatorie a profilului a fost de aproape 80%

20.767 de candidaţi, aproape 80% din totalul celor înscrişi, au fost prezenţi la proba obligatorie a profilului din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2016, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Un suporter dinamovist de 18 ani a murit după ce a fost lovit cu o sticlă în cap la finalul meciului cu Steaua. Dănciulescu: ”Suntem şocaţi, cerem dreptate!”

Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti a fost ucis după derby-ul cu Steaua Bucureşti, de sâmbătă, din etapa a 5-a din Liga 1. Suporterul dinamovist ar fi fost lovit cu o sticlă în cap de către un susţinător al formaţiei rivale.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici