Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

233 afișări

Violoncelistul Adrian Naidin, internat după ce a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii / Poliţiştii au găsit cannabis şi cocaină în casă

Violoncelistul Adrian Naidin este internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul locuinţei sale în timpul unor percheziţii făcute de ofiţerii antidrog, susţinând că aceştia din urmă au greşit adresa; surse din Poliţie declară că locaţia era cea corectă şi că s-au găsit droguri.

Vasile Blaga demisionează de la conducerea PNL/ Liberalii analizează trei variante după vacantarea funcţiei: un nou copreşedinte, preşedinte unic sau congres

Vasile Blaga, anchetat de DNA pentru fapte de corupţie, a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de co-preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

Elena Udrea, audiată la DNA Ploieşti în dosarul în care este urmărit penal Vasile Blaga - VIDEO

Elena Udrea este audiată, miercuri la amiază, la DNA Ploieşti, ca martor în dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influenţă Vasile Blaga, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Guvernul vrea să atragă copii spre sport cu jocuri de genul ”lupul şi oile” sau ”podul de piatră”

Guvernul a adoptat, miercuri, măsuri pentru încurajarea implicării copiilor în activităţi sportive, MTS urmând să dezvolte, printre altele, un set de activităţi cu rol educativ şi de recreere, cum ar fi jocuri precum ”lupul şi oile” şi ”podul de piatră”.

Discuţie între România şi SUA despre consolidarea prezenţei NATO în regiunea Mării Negre

Oficialii români şi americani au discutat despre consolidarea prezenţei NATO în regiunea Mării Negre şi înfiinţarea brigăzii multinaţionale ce va fi condusă de România, cu ocazia reuniunii grupului de lucru pentru implementarea Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic România – SUA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici