O femeie din Braşov, care oferea servicii de masaj erotic la domiciliu, a fost tâlhărită de unul dintre clienţi

O femeie din Braşov, care oferea servicii de masaj erotic la domiciliu, a fost tâlhărită de un client, care a devenit violent şi a lăsat-o pe maseuză fără telefoanele mobile. Bărbatul a fost reţinut, iar marţi va fi prezentat instanţei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9368 afișări
Imaginea articolului O femeie din Braşov, care oferea servicii de masaj erotic la domiciliu, a fost tâlhărită de unul dintre clienţi

O femeie din Braşov, care oferea servicii de masaj erotic la domiciliu, a fost tâlhărită de unul dintre clienţi

Poliţişti de la Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 31 din comuna Cislău, judeţul Buzău, acuzat de tâlhărie. Potrivit IPJ Braşov, acesta s-a dus acasă la o femeie, pentru un masaj erotic, iar la plecare a agresat-o şi i-a luat două telefoane mobile.

„Bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate din municipiul Braşov, în vederea efectuării unui masaj erotic, ulterior sustrăgându-i acesteia două telefoane mobile, prin întrebuinţarea de acte de violenţă”, a precizat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbat la locuinţa lui din Buzău, după câteva zile şi au emis pe numele lui ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar marţi la va fi prezentat instanţei pentru luarea măsurilor legale.

Cercetările contiună pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici