Papa Francisc îşi pierde cumpătul, după ce o persoană aproape că l-a trântit pe un stadion în Mexic - VIDEO

Francisc, care este de obicei calm şi îngăduitor cu admiratorii, şi-a pierdut cumpătul faţă de o persoană care l-a cuprins cu braţele şi l-a tras atât de puternic înspre mulţime, încât Papa era să cadă peste un copil în scaun cu rotile, relatează Reuters în pagina electronică.

23355 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc îşi pierde cumpătul, după ce o persoană aproape că l-a trântit pe un stadion în Mexic - VIDEO

Papa Francisc îşi pierde cumpătul, după ce o persoană aproape că l-a trântit pe un stadion în Mexic (Imagine: Captura video)

Înregistrări video surprind acest moment, în momentul în care Papa, care mergea pe lângă mulţime, pe un stadion, s-a oprit să salute copii aşezaţi.

Două braţe se întind să-l cuprindă, iar persoana respectivă nu-i dă drumul, nici măcar după ce Papa îşi pierde echilibrul şi se sprijină cu pieptul pe capul unui copil.

Asistenţi şi membri ai dispozitivului de securitate îl sprijină pe Papă să nu cadă la pământ.

După ce se redresează, pe faţa Papei se poate citi furia.

Francisc o priveşte pe persoana respectivă şi-i spune, cu glas ridicat, "Nu fi egoist!".

Era neclar dacă persoana respectivă era un bărbat sau o femeie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici