Şedinţă foto cu preşedintele Klaus Iohannis şi manelişti la New York, virală

  • O fotografie în care apare preşedintele Klaus Iohannis alături de interpretul de manele Sorinel Puştiu şi alţi cântăreţi similari se viralizează pe Facebook.
  • Fotografia ar fi fost realizată la New York.
4152 afișări
Imaginea articolului Şedinţă foto cu preşedintele Klaus Iohannis şi manelişti la New York, virală

FOTO Sorinel Puştiu/Facebook

Fotografia în care apare Klaus Iohannis şi Sorinel Puştiu alături de alţi manelişti, realizată la New York, a fost postată de interpret, dar şi pe alte conturi de Facebook, devenind virală.

„La ziua tatălui meu, îi ceream părerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie <Dacă simtea-ţi că sunt fraier, m-aţi fii aruncat în aer>, iar el mi-a răspuns cu un zâmbet... voi ce spune-ţi de ideea melodiei??? (greşelile de ortografie aparţin autorului - n.r.)”, scrie Sorinel Puştiu pe Facebook.

Imaginea a fost distribuită pe mai multe conturi de Facebook, devenind virală.

În fotografie apare preşedintele Iohannis, ce pare abordat pe stradă de către cântăreţi.

Preşedintele Klaus Iohannis participă la lucrările ONU, la New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici