Video | Simona Halep s-a antrenat alături de Marius Copil înainte de startul turneului de la Washington

Simona Halep şi Marius Copil se ajută reciproc la Washington (SUA). Înaintea meciului cu Sloane Stephens din primul tur, Simona s-a antrenat împreună cu Marius, cel care va debuta în concursul băieţilor contra lui Sekou Bangoura.

1057 afișări
Imaginea articolului Video | Simona Halep s-a antrenat alături de Marius Copil înainte de startul turneului de la Washington

Simona Halep s-a antrenat alături de Marius Copil înainte de startul turneului de la Washington

Turneul de la Washington i-a strâns laolaltă pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, şi pe Marius Copil, cel mai valoros român din circuitul ATP. Fiind prieteni încă din copilările, Simona şi Marius au decis să petreacă timpul împreună şi pe terenul de tenis.

Halep şi Copil au ieşit ca o echipă de la antrenamentul efectuat duminică seară la Washington, iar constănţeanca a fost aşteptată de mulţi fani americani care doreau să facă poze cu Halep sau să primească autografe de la a doua clasată în ierarhia WTA.



Simona a fost foarte amabilă cu toţi admiratorii ei, ba chiar a şi glumit cu copiii care îi ieşeau în cale! Principala favorită a turneului de la Washington va juca primul meci, cel mai probabil, în noaptea de marţi spre miercuri, împotriva americancei Sloane Stephens.

Simona Halep este însoţită în capitala Statelor Unite ale Americii şi de antrenorul Darren Cahill, cel care i-a propus să solicite un wild card la competiţia dotată cu 226.750 de dolari! Pe tabloul principal mai sunt prezente şi Monica Niculescu şi Patricia Ţig.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici