Tot ce trebuie să ştii despre iPhone X, pe scurt

Noul iPhone X este cel mai avansat smartphone lansat de Apple pe 12 septembrie. Terminalul este construit din sticlă (faţă şi spate) şi inox (cadrul). Smartphone-ul include tehnologie de încărcare wireless şi un procesor (A11 Bionic) cu 25% mai rapid decât cel de pe iPhone 7.

1070 afișări
Imaginea articolului Tot ce trebuie să ştii despre iPhone X, pe scurt

Tot ce trebuie să ştii despre iPhone X, pe scurt

iPhone X dispune de un nou display OLED „Super Retina”, cu rezoluţie de 2.436 x 1.125 pixeli şi suport HDR. Camera duală de pe telefon beneficiază de senzori de 12 MP. Mai mult, ambele camere de pe spate dispun de stabilizare optică a imaginii.


Smartphone-ul mai include Face ID, o tehnologie de recunoaştere facială care înlocuieşte complet senzorul de amprentă, tehnologie care nu mai face parte din fişa tehnică a noului telefon. Potrivit Apple, autonomia iPhone X este cu 2 ore mai mare decât cea a iPhone 7.

Cea mai ieftină versiune iPhone X va costa în SUA 1.000 de dolari, iar precomenzile vor începe peste şase săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici