Un aliat al lui Viktor Orban ar putea deveni premierul Sloveniei

Janez Jansa din Slovenia este în prezent bine cunoscut pentru opoziţia faţă de imigraţie şi alianţa cu liderul ungar de dreapta Viktor Orban.

922 afișări
Imaginea articolului Un aliat al lui Viktor Orban ar putea deveni premierul Sloveniei
Janez Jansa din Slovenia este în prezent bine cunoscut pentru opoziţia faţă de imigraţie şi alianţa cu liderul ungar de dreapta Viktor Orban.
 
Politicianul poreclit Scorpionul a câştigat un sfert din voturi în alegerile din această lună şi dacă va convinge alte partide mici să se alăture coaliţiei sale, ar putea deveni prim-ministru al ţării, notează Financial Times.
 
Succesul său a generat temeri că acesta ar putea îndepărta Slovenia, o ţară pro-EU, de Bruxelles şi Berlin şi către blocul Vişegrad mai sceptic. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici