Un copil de 11 ani a fost găsit în şanţ, în comă alcoolică şi bătut. Principalul suspect, un cioban de 23 de ani

Poliţiştii din Iaşi au deschis o anchetă, după ce un copil de 11 ani a fost găsit bătut şi în comă alcoolică, într-un şanţ de pe marginea drumului din localitatea Boşteni. Poliţiştii au un suspect în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1177 afișări
Imaginea articolului Un copil de 11 ani a fost găsit în şanţ, în comă alcoolică şi bătut. Principalul suspect, un cioban de 23 de ani

Un copil de 11 ani a fost găsit în şanţ, în comă alcoolică şi bătut. Principalul suspect, un cioban de 23 de ani

Copilul de 11 ani, găsit în comă alcoolică şi bătut, la sfârşitul săptămânii trecute, pe marginea unui drum din localitatea Boşteni, judeţul Iaşi, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul din Paşcani, în prezent starea sa fiind stabilă.

„După ce i s-au acordat primele îngrijiri, minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani, pentru că avea vânătăi la nivelul feţei şi pieptului. De asemenea, copilul se afla în comă alcoolică”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al SAJ Iaşi.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal unui cioban de 23 de ani, suspect în acest caz.

Poliţiştii urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu minorul şi cum a ajuns în starea în care a fost găsit de medicii de pe Ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici