Un nou weekend aglomerat la mare. Infotrafic: Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral

Centrul Infotrafic anunţă că pe sensul spre litoral al Autostrăzii Soarelui traficul este aglomerat, sâmbătă dimineaţă, şi că în unele zone se circulă în coloană.

393 afișări
Imaginea articolului Un nou weekend aglomerat la mare. Infotrafic: Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral

Un nou weekend aglomerat la mare. Infotrafic: Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Şoferii sun sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

„De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, au mai transmis poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici