ChatGPT i-a evaluat preşedinţia lui Joe Biden

ChatGPT l-a evaluat pe preşedintele democrat Joe Biden prin a-i evidenţia realizările sale social-liberale în sistemul de sănătate, protejarea mediului, revenirea economică, relaţiile internaţionale şi infrastructură.

721 afișări
Imaginea articolului ChatGPT i-a evaluat preşedinţia lui Joe Biden

Într-un articol publicat de MediaFeed despre rolul pe care inteligenţa artificială îl va juca în alegerile prezidenţiale din 2024, sperând să influenţeze rezultatul alegerilor.  

Autorii articolului au folosit ChatGPT pentru a-i evalua preşedinţia lui Joe Biden. 

Potrivit chatbotului lansat de OPEN AI, Joe Biden a semnat Planul American de Salvare, destinat să ofere ajutor economic americanilor afectaţi de pandemia de  coronavirus. 

S-a observat o oarecare redresare economică, deşi rămân provocări, inclusiv îngrijorări legate de inflaţie.

Joe Biden a pledat pentru măsuri de control al armelor, deşi schimbări semnificative erau încă în discuţie în Congres, şi a propus schimbări ale politicii de imigraţie.

Preşedintele şi-a exprimat angajamentul faţă de echitatea socială şi rasială şi a luat unele acţiuni executive, deşi iniţiativele legislative majore erau încă în aşteptare.

Alte realizări: 

  • A lansat iniţiative pentru a creşte vaccinările şi testările COVID-19;
  • A propus extinderea accesului americanilor săraci la sistemul de sănătate, deşi reformele majore sunt încă în discuţie;
  • S-a alăturat din nou Acordului de la Paris privind schimbările climatice;
  • A pus capăt implicării militare a SUA în Afganistan, cu retragerea finalizată în august 2021;
  • A organizat summituri cu lideri străini şi a reafirmat angajamentele faţă de NATO şi alte alianţe internaţionale;
  • A propus investiţii semnificative în infrastructură, energie curată şi crearea de locuri de muncă. Unele măsuri erau încă în considerare legislativă;
  • A anunţat obiective agresive pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră ale SUA;

 .
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici