Concurenţă pentru TikTok: Aplicaţia cumpărată de Reddit are 1 miliard de vizualizări pe lună

  • Reddit a anunţat că a cumpărat Dubsmash, o aplicaţie rivală pentru TikTok
  • Facebook a creat în luna august Reels, în timp ce Snapchat vine cu Spotlight
  • Dubsmash are 1 miliard de vizualizări pe lună, spune Reddit
673 afișări
Imaginea articolului Concurenţă pentru TikTok: Aplicaţia cumpărată de Reddit are 1 miliard de vizualizări pe lună

FOTO: Profimedia

Tot mai multe companii i-au pus gând rău aplicaţiei TikTok. Mai nou, şi Reddit intră în joc.

Aplicaţiile cu clipuri de durată scurtă sunt tot mai populare. Peste 1.5 miliarde de oameni au descărcat TikTok, numărul 1 la acest capitol. Supremaţia îi este însă ameninţată. Reddit a cumpărat Dubsmash, o aplicaţie care există încă din 2014 însă care nu a ajuns la popularitatea TikTok. Însă Dubsmash are mulţi fani printre companiile mari: Facebook şi Snapchat au încercat în trecut să o cumpere fără succes. Iar cele două companii şi-au creat apoi propriile versiuni.
Pe Dubsmash utilizatorii se întrec în competiţii de dans şi nu numai.
 
Între timp, TikTok îşi vede de treabă şi a anunţat un parteneriat puternic. Aplicaţia va fi disponibilă în Europa pentru utilizatorii cu televizoare smart de la Samsung. Aplicaţia va fi adaptată pentru TV-uri şi va avea 12 categorii din care poţi alege.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici