Elon Musk ameninţă că va renunţa la acordul cu Twitter. Ce l-a supărat pe miliardar

  • Elon Musk este supărat că oficialii de la Twitter nu i-au permis să acceseze baza de utilizatori
  • Musk ameninţă că va renunţa la preluarea companiei
  • Tranzacţia în valoare de 44 de miliarde de dolari este în pericol dacă excentricului miliardar va renunţa
1616 afișări
Imaginea articolului Elon Musk ameninţă că va renunţa la acordul cu Twitter. Ce l-a supărat pe miliardar

Sursa foto: MediafaxFoto

Elon Musk ameninţă că va renunţa la preluarea Twitter, în valoare de 44 de miliarde de dolari, dacă compania nu îi va da acces la baza sa de utilizatori. Miliardarul s-a arătat vădit nemulţumit de lipsa de transparenţă a oficialilor companiei pe care urmează să o preia.

Într-o scrisoare deschisă autorităţilor de reglementare, Musk a susţine că are dreptul să facă propria măsurătoare a conturilor de spam. Musk crede că spam-ul şi conturile false reprezintă o pondere mai mare de 5% dintre utilizatorii zilnici pe care Twitter îi raportează public, relatează BBC.

„În calitate de potenţial proprietar al Twitter, dl Musk are în mod clar dreptul la datele solicitate pentru a-i permite să se pregătească pentru tranziţia afacerii Twitter în proprietatea sa şi pentru a facilita finanţarea tranzacţiilor sale. Pentru a face ambele, trebuie să aibă o înţelegere completă şi exactă a modelului de afaceri al Twitter - baza sa de utilizatori activi”, a declarat avocatul său, Mike Ringler, într-un comunicat oficial.

Disputa a stârnit mai multe îndoieli cu privire la viitorul preluării, pe care consiliul de administraţie al Twitter a aprobat-o în aprilie.

„Twitter a împărtăşit şi va continua să partajeze informaţii în cooperare cu Musk pentru a finaliza tranzacţia în conformitate cu termenii acordului de fuziune”, a declarat compania într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici