Noutate pe WhatsApp. Aplicaţia lansează opţiunea de „reacţii”

Reacţiile sunt de joi disponibile în Whatsapp. Anunţul a fost făcut de către Mark Zuckerberg pe conturile sale de socializare.

1472 afișări
Imaginea articolului Noutate pe WhatsApp. Aplicaţia lansează opţiunea de „reacţii”

Noutate pe WhatsApp. Aplicaţia lansează opţiunea de „reacţii”

Deocamdată sunt disponibile doar cinci reacţii: inima, faţa care râde, faţa uimită, faţa care cere scuze şi cea cu mâinile încrucişate, care, după cum a observat chiar CEO-ul Meta, este un mod de a mulţumi celeilalte părţi.

Inserarea unei reacţii la un mesaj este foarte simplă, a explicat într-un videoclip Will Carter, director executiv al Whatsapp.

Până acum, utilizatorii au trebuit să introducă un emoji pentru a reacţiona la un mesaj, dar acum pot face acest lucru instantaneu, atingând şi menţinând apăsat mesajul la care vor să reacţioneze.

Este un nou sistem de interacţiune cu prietenii de pe Whatsapp: până acum, reacţiile erau prezente aproape peste tot şi reprezintă ultima modă pe web pentru exprimarea emoţiilor.

La fel cum s-a întâmplat şi în alte situaţii, implementarea va fi treptată şi nu va fi disponibilă pentru toată lumea începând de joi.

În paralel, Whatsapp lucrează şi la alte modificări ale aplicaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici