O secţiune „prizată” în orice sezon va dispărea de pe Instagram

Instagram face un pas înapoi şi elimină secţiunea de cumpărături.

188 afișări
Imaginea articolului O secţiune „prizată” în orice sezon va dispărea de pe Instagram

O secţiune „prizată” în orice sezon va dispărea de pe Instagram

Iniţial, Instagram a introdus secţiunea de cumpărături în aplicaţie pentru a le permite utilizatorilor să cumpere produsele pe care le văd în fotografii şi videoclipuri. Compania a adăugat chiar şi o nouă filă pe ecranul de pornire, ca o încercare de a împinge aceste caracteristici mai departe.

Acum, Instagram face acum un pas înapoi, deoarece va elimina în curând secţiunea de cumpărături.

Potrivit The Verge, Meta a confirmat că secţiunea de cumpărături dispare din Instagram.

Schimbarea va fi implementată în luna februarie, iar compania spune că "împărtăşirea şi conectarea cu prietenii şi interesele lor" va deveni mai uşoară.

Butonul pentru a crea o nouă postare pe Instagram va fi plasat în centrul barei de tab-uri.

„Începând cu luna februarie, schimbăm navigarea pentru a facilita partajarea şi conectarea cu prietenii şi interesele lor. Bara de navigare din partea de jos a aplicaţiei va avea acum în centru scurtătura pentru crearea de conţinut şi Reel în dreapta. Ca parte a acestei schimbări, secţiunea de cumpărături va fi eliminată. Veţi putea în continuare să vă configuraţi şi să vă administraţi magazinul pe Instagram”, a arătat compania.

Este interesant faptul că Shoppingul a fost introdus împreună cu Reels în timpul pandemiei COVID-19. Instagram a declarat în trecut că, în opinia sa, tot mai mulţi oameni ar fi dispuşi să cumpere online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici