Tesla Model 3 a devenit în septembrie cel mai bine vândută maşină din Europa

  • Tesla Model 3 a devenit în septembrie cel mai bine vândută maşină din Europa, cu 24.591 de unităţi.
  • Tesla Model 3 a devansat astfel Renault Clio, care s-a clasat pe locul al doilea, cu 18.264 de înmatriculări, anunţă auto-moto.com.
716 afișări
Imaginea articolului Tesla Model 3 a devenit în septembrie cel mai bine vândută maşină din Europa

Marca californiană devine, de asemenea, primul producător non-european care urcă pe prima treaptă a podiumului, devansând cele mai bine vândute modele europene, Volkswagen Polo, Peugeot 208 şi Dacia Sandero.

Potrivit Jato Dynamics, care a publicat cifrele, vânzările pentru Tesla Model 3 au urcat cu 58% în acest an, comparativ cu septembrie 2020. Pe de altă parte, majoritatea rivalilor săi au înregistrat scăderi mai mult sau mai puţin semnificative, cu -39% pentru Volkswagen Golf, -23% pentru Renault Clio şi -31% pentru Peugeot 208.

Pe de altă parte, Hyundai Tucson s-a bucurat de un mare succes, ajungând pe locul 10 în clasamentul celor mai bine vândute modele din Europa, cu nu mai puţin de 13.1715 unităţi înmatriculate (+36% faţă de 2020).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici