Un nou producător de componente auto a venit în România

Liberty Spring, unul dintre cei mai mari furnizori de produse şi servicii pentru automobile din lume, a deschis o fabrică în localitatea Giarmata, la 13 km de Timişoara.

3885 afișări
Imaginea articolului Un nou producător de componente auto a venit în România

„Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile şi de furnizorii de rangul 1 din Europa”, a declarat Mathieu Ouellet, preşedintele şi directorul general al Liberty Spring.

Compania promote să facă angajări, iar pentru locuitorii din Timişoara care vor deveni salariaţi transportul este asigurat de autobuze speciale.

Conform ultimelor cercetări ale firmei, astăzi, o maşină din două conţine cel puţin o piesă fabricată într-una din fabricile Liberty Spring, care în momentul actual, are peste 700 de angajaţi în întreaga lume.

Liberty Spring este o companie canadiană cu sediul central în Montmagny, Quebec şi deţine fabrici în Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) şi începând cu luna aceasta, în România. De asemenea, compania are reprezentanţe situate în apropiere de Detroit (SUA) şi în Berlin (Germania).

În plus, anul trecut Liberty Spring a achiziţionat şi furnizorul Elka Suspension, care oferă amortizoare şi nu numai, Eka având sediul tot în Quebec (Canada).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici